Avg 11

Prepričana sem, da vsi poznate tisti občutek, ko je nekdo produktivnejši od vas in ste vesel imate v trenutku slabo vest. Meni se to najpogosteje zgodi, ko se v avtu peljem na sladoled ali tortico, ob cesti pa vidim tekača ali kolesarja, ki brca novim kilometrom nasproti. Ob redkih trenutkih pomislim, da je priden in dobro, da sem danes že opravila svoj trening. Ob drugih, žal pogostejših trenutkih, pa začnem seštevati dni od zadnje uporabe Garmina: “Bom šla danes, ko pridem domov. Aja, ne! Prazna baterija je. Pa nič.

Podoben vzrok se skriva v pisanju te objave. V zadnjih letih se nas je kar nekaj blogerjev polenilo in samo še vprašanje časa je, kdaj Siol zapre to stran. Ampak ne vsi. Nekdo se je celo prestavil na svoje. Očitno ima v načrtih še ogromno pisanja, medtem ko je od moje zadnje objave minilo že 370 dni. Ja, ni mi všeč njegova funkcija ob strani, ki take grozne številke prikazuje ves čas.

Kaj je novega? Sedim v prenovljeni sobi, ki je po manj kot enem tednu preveč razmetana, ampak se tolažim da je krivo to, da še nisem zložila stvari iz škatel. Zdaj imam Instagram, ponovno sem blond in do tipične blondinke mi manjka samo še Starbucks kava, ki pa je žal v Sloveniji še nimamo. V CityParku je sicer nek približek, ampak mi je presladka in cene so previsoke za vsak dan.

Iz kleti sem izkopala svoje kolo še iz osnovne šole (večje je, kot se sliši) in zdaj celo kolesarim za trening. Jaz! Nikoli ne bi rekla. Vzrok se sicer skriva v poškodbi, ki se je do mojega specialista že pozdravila, ampak kolo je pa ostalo. Tečem manj. Ker sem lena. In ker je kolo … ne bom rekla, da je boljše od teka, ampak priznam da je zelo blizu. Sploh, ko primerjam hitrosti treningov. Za tiste spuste je že skoraj vredno gonit v klance. Pa še recimo, da imam tak zgled za kolesarja, da že moram malce pritisniti na pedala tudi sama. Da ne omenjam tega, da sem spremljala TDF. Jaz! Ne vem, kaj se dogaja z menoj.

Faks … froci se še kar rojevajo, tako da če naredim izpite bom mogoče res učiteljica. Parčki, kar pogumno. Pedagoginje rabimo službo. Sploh glede na to mučenje. Domačo nalogo za en predmet sem delala do včeraj. Ocena ne bo vpisana, dokler niso narejene vse domače naloge, ki so nam v pomoč pri učenju za izpit. Ni pomembno, da je bil izpit narejen že junija.

S tem mislim, da lahko zaključim to objavo, ker pojma več nimam, o čem naj pišem. Sploh ker je mami posebej poudarila, da ne smem omenjati, da je popraskala avto in mi gre po glavi samo to. Moram zaključit preden se zagovorim. Se tipkamo čez 370 dni.

 

3 odgovorov na “Od zadnje objave ne bo minilo 371 dni”

  1. NuckinFuts Pravi:

    Čaaakaj… Domača naloga sredi avgusta? Si čisto prepričana, da se nisi zmotila in objavila osnutka kakšnega starega bloga iz srednje šole? :mrgreen:

  2. Urška Sonček Urška Sonček Pravi:

    To je samo zato, da se naučimo fejkat za celo življenje: “Tudi poleti imamo ful dela!” :D

  3. Loris Pravi:

    carsko!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !