Jan 21

Budilka! Joj, ne še! Še 5 min. Vzamem telefon in budilko prestavim 10 min kasneje. Spijem požirek vode in se obrnem ter zaprem oči. Seveda nisem mogla zaspati. Danes se je začelo izpitno obdobje, izpit pa sem imela že čez 3 ure. Kdo bo počival 3 ure pred izpitom?!? Zvok prodorne budilke! “Joooj, no!” Z roko zagrabim proti telefonu in … ups. Prevrnem polno steklenico vode. Ohh crap! Za sekundo razmislim, če bi budilko prestavila še 10 min kasneje. Steklenica je že razbita, če pospravim 10 min kasneje ne bo imelo nobenega vpliva. Kajne? Pogledam razbitine ob postelji in glasno pomislim: “Ja, zaspiš za 10 min in pozabiš na razbito steklo. Pametna ideja, Urša, pametna ideja.

Mimogrede, ne vem zakaj sama sebe kličem Urša. Če me drugi pokličejo Urška mi je veliko bolj všeč, ampak sebe pa res ne morem tako poklicati. Dobro da mi ni ime Staša ali kaj podobnega. Ali pa Sreni. Bogi današnji otroci, da imajo taka neumna imena. In ne vem zakaj sem izmišljeno pomislila ravno na imeni na S. That must be a sign of something! I don’t know what but … something!

Današnja objava me izredno spominja na Tok misli nekoga drugega. Linkam Vam zadnji tok misli, ker se mi ne da iskati prvega.

I feel like drinking coffee. Ker ja, nisem že sedaj dovolj ‘naspidirana’, si bom privoščila še napitek, ki mi ga večina prijateljev odsvetuje v večji količini. I don’t know why but today I’m going to find out! Zakaj mi res tako zelo dogaja?

Skratka, zjutraj vstanem, si oblečem hlače ker kot se spodobi spim samo v premajhni majčki, tako kot v vseh ameriških najstniških komedijah. Priznam! Spim v veliki razvlečeni majici, ampak trenirko sem pa res mogla navleči nase. Grem mimo kuhinje, kjer naš pes renči name: “Dobro jutro tudi tebi, cucek butast!” in iz kopalnice vzamem ‘lamber’. Kakšna je slovnična beseda za ‘lamber’? Ko pridem v sobo se spomnim na brisačo (polna steklenica vode) in grem ponovno mimo renčeče mrcine. V sobi pa se začne zabava. Neee fantje, ne taka zabava! But … call me maybe?

Namakam in namakam, in vse še bolj mokro. Kljub temu da sem brisačo namakala v lužo vode, se mi je zdelo, da je vode okoli postelje vse več. Ja, brisačo. Ali ste na kaj drugega pomislili? Potem pa je bilo potrebno pobrati še steklo. Ali vi sploh veste, kako štorasta sem jaz? Dovolj vam pove to, da ko sem z dragim pohajkovala (všeč mi je ta beseda, ne vem zakaj je ne uporabljam pogosteje; mimogrede – ker je današnja objava totalno ‘fu*ed up – zaradi zvezdice sedaj ne veste kaj sem napisala – in me zanima, koliko se vas bo sploh prebilo do konca … kdor prebere vse oz. da je po naključju prebral ravno ta del, naj pusti komentar, ki se kakorkoli navezuje na pohajkovanje. Get wild! Pustite domišljiji na plano. Najboljši komentar bo nagrajen!) po trgovinah in če je bilo kaj lomljivega ipd. me je vedno prijel za obe roki in me počasi vodil čez hodnik. You can do it, honey! Don’t break anything! We’re already broke! Po čudnem naključju se danes nisem urezala. Je pa res, da sem bila zelo zelo zelo previdna.

Menda moram kot predstavnica ženskega spola napisati nekaj erotičnega, vročega, sexy … da boste bralci navdušeni in se z veseljem vračali. Šla sem pod tuš? Dovolj erotično, kajne? Ne bom rekla, da v glavi nimam nadaljevanja za to poved, ampak … only for limited eyes, or something.

BTW, se opravičujem vsem, ki jim ne odgovorim hitro na komentarje. Naprej se mi ne da, potem ne vem kaj bi odpisala, potem je pa že predolgo od komentarja. Ups.

Uživajte poletje! ^^

I’m out!

 

7 odgovorov na “Steklenica v postelji z menoj”

 1. nmohoric nmohoric Pravi:

  Večkrat sem prebral del o tem kako si oblečeš hlačke, ostalo me potem ni več tako zanimalo. Recimo, da sem si še večkrat prebral, da si se šla stuširat. He-he :D

 2. NuckinFuts NuckinFuts Pravi:

  Po tej logiki si na kofeinu :mrgreen:

 3. Urška Sonček Urška Sonček Pravi:

  @ nmohoric: Ko sem to pisala, sem imela tebe v mislih. ;)

  @ NuckinFuts: Danes še nobene kave nisem spila. Čaki kaj bo, ker grem zdej na kavo. :mrgreen:

 4. nmohoric nmohoric Pravi:

  OMG mene si mela v mislih nice :D

 5. Urška Sonček Urška Sonček Pravi:

  Vedno. ;)

 6. Maj Pravi:

  Očitno sem samo jaz prebral do konca ;)

  Bi pohajkovala za mano, da ti pokažem kaj je to pohajkovanje po moje?

  Upam, da bom za nagrado dobil odgovor da;)

 7. Urška Sonček Urška Sonček Pravi:

  Uuuuu, za enkrat zagotovo najboljši odgovor. ^^
  Pred izdajanjem nagrade pa počakajva če še kdo prebere do konca. :mrgreen:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !