Jan 14

Naš predragi kolega bloger, ki je mimogrede moj bratranec (dejstvo #1?), se je odločil, da bo ravno en teden pred izpiti na faksu začel težiti z blogom. Menda pišemo premalo, kar zame zagotovo ne velja. Priznam, da je to moja letošnja prva objava, ampak saj je šele začetek meseca januarja.

Že nekaj časa sumim, da me g. Nmohoric osvaja. Danes1 je bil ravno “po naključju” 100 metrov stran od mojega doma in me prosil naj mu pridem naproti. Down boy! Skratka, da bi prišel bliže mojega srca, si je zaželel izvedeti nekaj popolnoma RESNIČNIH dejstev o meni.

Zadeve se bom kar lotila, ker redno hodim spat pred 23.00 in me resnično skrbi, da bom zaradi današnje objave odstopala od svojega urnika.

1. Vsaka prava avtobiografija se začne na začetku. Moji prvi spomini segajo že daleč v otroštvo, ko je oče mamo prepričeval, da guma ni vedno potrebna. Sicer tega še danes ne razumem, vem pa da je kmalu po tem moja okolica postala veliko manj natlačena in tudi gneče ni bilo več.

2. Že ko sem bila majhna sem se zelo zanimala za avtomobile. Dedek me je pri petih letih posadil za volan in razložil: “Leva sklopka, desna gas!” Od takrat naprej nimam težav niti z vožnjo, niti z levo in desno. Pri sedmih letih sem se udeležila svoje prve avtomobilske dirke. Svojo Lancio Stratos mi je podaril moj dedek Sandro. Priznam, da nisem zmagala že na prvi dirki, ampak dedkove uspehe sem presegla že pri dvanajstih letih. Izmed vseh vnučkov ki jih ima, je name še danes najbolj ponosen.

3. Za 16. rojstni dan so mi starši podarili avto. Ne vem zakaj, ampak obe leti ko nisem imela izpita, so me vsi policisti na redni kontroli spraševali, če lahko dam komolca skupaj. Mislim, da je to neke nove vrste alkotest. Ko sem test opravila, so me kar spustili, čeprav nisem imela izpita.  Sicer pa sem v teh nekaj letih vožnje zamenjala že nekaj avtomobilov, vendar nikoli nisem nesreče povzročila jaz! Trenutno vozim Jaguar XF, ampak ne vem če je res dovolj močan zame. No, s tem pa se zagotovo ne bom zaletela v drevo!

4. Doma imamo psa, angleškega buldoga. Vendar pa sem v času, ko je bil kuža še mladiček, odšla na Nizozemsko z Erasmusem. Pol leta me ni bilo domov in pes me sedaj ne pozna več za člana družine. Kadarkoli je prišel v mojo sobo, se mi je polulal na posteljo ali na preprogo, saj je označeval teritorij. Da sem mu pokazala kdo je res njegov šef, sem se jaz polulala v njegovo uto. Zadeva je delovala in od takrat ne renči več name, oče pa je razočaran, da pes še vedno lula v uto kot majhen mladiček.

5. Sem prva in edina ženska, ki sem preplavala vsa jezera na Finskem. Tam sem srečala povodnega moža s katerim sva odplesala na nekaj taktov. Med plesom sva se zaljubila in odpeljal me je v svojo mokro graščino. Vendar pa najini starši zveze niso odobravali, zato je popil strup, ker brez mene mu živeti ni. Še vedno ga imam rada.

6. Oče na svojem računalniku ni inštaliral antivirusnega programa. Ves čas sem ga prepričevala, da ga potrebuje, vendar ga ni. Ker sem mu želela dokazati da nima prav, sem nalašč svoj USB vstavila v vse računalnike na fakulteti. Prepričana sem bila, da bodo dokumenti okuženi bolj kot prašiči s ptičjo gripo pred nekaj leti. Doma sem skrivaj okuženi USB vstavila v njegov računalnik. Težave so se začele in inštalirati je bilo potrebno antivirusni program. Našlo je približno 800 virusov in črvov. Od takrat naprej mu ob vsakem najinem nesporazumu rečem: “Kako veš, da imaš prav? Kaj pa takrat, ko si rekel da ne potrebuješ antivirusnega? Lahko se danes motiš ravno tako, kot si se takrat!” It never fails.

O meni ste v tem zapisu izvedeli praktično vse, sedaj pa bom v to potunkala še … Wait for it … g. Alpner, ki zagotovo piše premalo ingdč. Alamea, ker mi je res všeč kako piše in je od njene zadnje objave minilo že kar nekaj časa (pingback, da ne spregledaš objave). Good luck to both of you!

 1. v resnici včeraj, ampak sem rabila več kot 24 ur da sem se prebila do konca []
 

8 odgovorov na “6 popolnoma resničnih dejstev o meni”

 1. NuckinFuts NuckinFuts Pravi:

  In…potem se vprašam, zakaj za vraga ne pišeš več? :mrgreen:
  :lol:

 2. Ketna — NuckinFuts Pravi:

  [...] Urška Sonček (6 popolnoma resničnih dejstev o meni) Seznam se bo še sproti dopolnjeval, da vidimo, kje se bo zadeva ustavila. [...]

 3. Urška Sonček Urška Sonček Pravi:

  @NuckinFuts: Thank you. :$ :D

 4. nmohoric nmohoric Pravi:

  Jst da te pecam? Mogoče. Ampak bolj verjetno je to, da sem te prišel izsiljevat zadnjič.

 5. Martina Pravi:

  O, lepo. Nisem vedela, da imam še eno sestrično… Dobrodošla v žlahti. In srečno!

 6. Urška Sonček Urška Sonček Pravi:

  @nmohoric: There’s no point in denying. ^^

  @Martina: Ooo hvala. :mrgreen: No, ampak NF je še vedno bolj sarkastičen od mene … za ostale v familiji pa še ne bi vedela. ^^

 7. nmohoric nmohoric Pravi:

  Nehaj me nadlegovati in šlatati za rit, potem se bova pa naprej pogovarjala! :P

 8. Alamea Pravi:

  Stvar je taka, da sem videla nek sumljiv pingback na blogu, ki sem ga seveda ravno danes po kakem mesecu ali dveh odprla … No, zdaj mi je vse skupaj še bolj sumljivo, ker itak ne vem, o čem se gre :mrgreen: Aaaaaampak … Challenge accepted! Takoj, ko ugotovim, kaj je sploh fora tega :P A ja pa seveda hvala za kompliment :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !