Okt 28

Bliža se pomemben dan! O jutrišnjem dne lahko napišem ogromno besed, vendar ne bom dolgovezila. Sem dekle preprostih misli, ki jih povem hitro in jedrnato. Zame bi bilo nemogoče, da bi celo popoldne preživela pred računalnikom in se pogovarjala z virtualnimi prijatelji.

Ko pridem iz službe me fant vsak dan vpraša: “Kako je bilo na faksu?” Vedno mu odgovorim s povedjo, dolgo največ 10 znakov. Zaradi skopih informacij mi neprestano govori, naj bom bolj podobna drugim dekletom in mu deset minut nakladam o sošolki, ki je sploh ne pozna. Ampak jaz tega ne morem. Pač ne znam t. i. nakladati.

Kje sem ostala? Aja, jutrišnji dan. Jutri je Ljubljanski maraton, na katerega se pripravljam že več mesecev. Sicer sem nekaj malega že tekla v preteklosti, vendar nikoli ne tako intenzivno, kot to pričnem sedaj. Na strogi dieti sem že 8967 ur. Danes še posebej, ker se jutrišnji dan nevarno bliža.

Jutrišnja strategija je sledeča. Na cilju me bodo pričakali vsi prijatelji in vsak korak bom tekla zanje. Moja želja bo seveda, da čim hitreje pridem do njih, ker kdo ne bi želel hitro priti do prijateljev. Prijatelji pa bodo imeli zame nekaj posebnega. Že cel teden so garali zame in mi naredili mojo nagrado. Nagrado za vsa odrekanja, treninge, zgodnja vstajanja … Ko pridem na cilj me čaka gora čokolade!

O mojem jutrišnjem dnevu veste že vse, današnjega pa sta zaznamovala dva nepovezana dogodka. Prvi malce prijetnejše narave in drugi, ki ne bo dobil dodatnega komentarja … Mimogrede, če kdo naredi časovni stroj naj me lepo prosim odpelje nekaj ur nazaj in prepreči …

Veliko sreče na teku okoli luž, čeprav sem prepričana, da nihče od tekačev tega ne bo prebral pred maratonom. Dajte se za preizkus samo “pofočkati” v komentarjih, če ste prišli do konca zapisa in se sedaj odpravljate teč po ljubljanskih ulicah.

Če ne bo komentarja ne bom smatrala, da zapisa ni nihče prebral, ampak da ga ni prebral noben od tekačev. You can’t bring me down!

 

4 odgovorov na “Priprave in nagrada na težko preizkušnjo”

 1. nmohoric nmohoric Pravi:

  Verjamem, da ti bo v cilj uspelo priteči brez tekaških smučk! In seveda želim ti veliko uspeha, pa upam da bom deležen gore čokolade, drugače ni fer :)

 2. Daniel Pravi:

  Všeč mi je članek veliko in se naučili novih in zanimivih stvari.

 3. NuckinFuts NuckinFuts Pravi:

  Spam komentar nad mojim je povedal vse, kar sem želel napisati. Škoda, drugače bi celo kaj pametnega komentiral…

 4. Urška Sonček Urška Sonček Pravi:

  @ nmohoric: Tek je bil super! Zbudila sem se ravno nekaj minut pred štartom. Kdo bi si mislil, da se ura prestavi ravno danes ponoči? Čokolado z veseljem delim tudi s teboj. Naslednjih nekaj dni so vse čokoladne zabave namenjene MOJEMU tekaškemu uspehu. Dobrodošel si, da se zrediš z nami. :mrgreen:

  @ NuckinFuts: Ne velja, da se pametnemu komentarju izogneš zaradi Daniela. xD Njegov komentar sem pustila iz zabave, če bo revček prišel ponovno na blog in videl, da kar na enkrat ni več linka do njegove spletne strani. Kdo bi to zbrisal?!? ^^

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !