Maj 28

KOPALNICA
Moški ima v kopalnici 6 predmetov: ščetko, zobno pasto, kremo za britje, britvico, kos mila in brisačo, ki jo je ukradel v hotelu. Povprečno število predmetov v ženski kopalnici je 437. Moški bo vsaj 340 teh predmetov videl prvič v življenju in jih ne bo znal identificirati.

ČEVLJI

Ko se ženska odpravi v službo, obuje čevlje za hojo. Lepe čevlje da v vrečko. Ko pride v službo, se preobuje in si natakne službene salonarje. Pet minut pozneje si sezuje čevlje za službo, ker so njene noge skrite pod mizo. Moski nosi par čevljev ves dan.

PISAVA
Moški na srečo ne krasijo svojih izdelkov. Raje kracajo. Ženske uporabljajo odišavljen papir in na i vedno dodajo namesto pike majhen srček. Rade tudi dodajo zanke na p-je in g-je. Hudicevo težko je prebrati žensko pismo. Se ko vam sporoča, da je med vama konec, na koncu vedno doda majhen smejoč se obrazek.

ZRELOST
Ženske odrastejo hitreje kot moški. Osemnajstletnica lahko funkcionira kot odrasla oseba.
Večina osemnajstletnih moških se se vedno igra videoigrice in iz stolpnic mece balone z vodo na mimoidoče, Prav zato se srednješolske romance redko obnesejo.

ZVEZE
Ko se zveza konca, bo ženska jokala kot slap in svojo bolecčno delila s prijateljicami. Napisala bo pesem z naslovom Vsi moški so idioti. Potem se bo spravila k sebi in živela naprej.
Moški ima malo več težav. Šest mesecev po koncu zveze bo v nedeljo zjutraj ob 3h pijan poklical bivše dekle in v slušalko povedal nekaj takega kot: “Hotel sem ti samo povedati, da si mi uničila življenje. Nikoli ti ne bom oprostil in mislim da si navadna cipa. Hkrati pa še vedno mislim, da obstaja možnost za naju…” Ta klic je znan kot “ljubim-te-in-sovražim” klic, ki ga je 99% moških opravilo vsaj enkrat v življenju. Obstajajo posebne skupine, ki pomagajo moškim pri tej težavi – ponavadi so neuspešne.

TELEFON
Za moškega je telefon sredstvo komuniciranja. Uporablja ga za jedrnato sporočanje.
Ženska bo ves dan preživela s prijateljico. Ko se bo vrnila domov, bo takoj po telefonu poklicala isto prijateljico – pogovarjali se bosta kake 3 ure.

NAVODILA

Če se ženska izgubi z avtom, bo ustavila, vprašala za pot in nadaljevala vožnjo.
Za moškega je to znamenje slabosti. Vozil se bo v krogu 3 ure in na koncu rekel, da mu je okolica znana.

OTROCI
Ženska ve vse o svojih otrocih: kdaj imajo pouk, kdaj imajo zobozdravnika, kdaj jih je treba peljati k uram klavirja, v koga so zaljubljeni in kdo so njihovi prijatelji.
Moški se bežno zaveda, da v hisi živijo nekakšni majhni ljudje.

OBLAČENJE
Ženska se bo lepo oblekla za kuhanje, zalivanje rož, odnašanje smeti, branje knjige…
Moški se bo lepo oblekel za poroko in pogreb.

FOTOAPARATI

Moški bo za fotografski aparat in opremo porabil 500 €. Zgradil si bo temnico in obiskal fotografski tečaj.
Ženska si bo kupila napravo za enkratno uporabo in z njo najbrž naredila boljše slike kot moški.

IGRAČE

Ženske ljubijo igrače. Pri dvanajstih letih jih ne zanimajo več.
Moški nikoli ne izgubijo zanimanja zanje, samo igrače postanejo dražje. Nekateri primeri moških igrač: mini televizor, telefon v avtu, videoigrice in sploh vse kar piska, utripa in potrebuje vsaj 6 baterij, da deluje.

ROŽE
Ko ženska odpotuje, prosi moškega, naj zaliva rože. Moški zalije rože.
Ženska se vrne v stanovanje, polno mrtvih rož. Nihče ne ve, zakaj se to zgodi.

PRIJATELJI
Ko grejo ženske ven s prijateljicami, govorijo celo noč. Ko grejo moški ven s prijatelji, spregovorijo dvajset besed. Večina teh besed je: “Bo še kdo pivo?”

NIZKI UDARCI
Moški in ženska gledata nogomet in žoga zadene igralca v območje pod pasom. Ženska bo rekla: “Oh, to pa boli!”
Moški se bo zvil in začutil bolečino.

STRANIŠČA
Moški uporabljajo stranišča izključno za biološke potrebe. Za ženske je stranišče v restavraciji zabavišče. Moški na stranišču nikoli ne spregovori besede. Ženske srečajo v stranišču neznanko in pol ure pozneje objeti in hihitajoči se prideta skupaj ven.

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !